[:ja]CX320(マドリッド→香港行) とっても普通の機内食[:en]CX320 (Madrid → Hong Kong) very common in-flight meal[:]
[:ja]キャセイ・パシフィック航空でマドリッドまで行ってきました。
旅行記第3編です。
これまでの記事はこちらです。
さて、CX320便でマドリッドから香港に戻ります。
マドリッドバラハス空港は全面ガラス張りのきれいなターミナルです。
第3ターミナルのサテライトにキャセイ航空の搭乗口がありました。
CX320便は午前11時20分発です。
S25ゲート付近で搭乗を待つ乗客が行列しています。
乗客はアジア系と欧州系で半々といった感じです。
これまでのように機内はやはり満席です。
人気のある路線なのか、キャセイ航空の営業力のなせる技か?
離陸後しばらくしてランチとして配られたのがこちらの機内食。
メインは白身魚です。
お魚とアフリカ豆をクリームで炒めたものとグリーン色のマッシュポテト。
エビとコーンのサラダにパンでした。
クリームの味付けは悪くありません。
エビもプリプリで新鮮です。
飲み物はオレンジジュースを選択。
オレンジジュースはバレンシアのしぼりたて風で美味しかったです。
日本の凝縮還元果汁100%ジュースとはぜんぜん違う味です。
さすがスペイン。
でもいま写真を見るとランチにしてはボリュームが少ないですね。
当日は搭乗前にラウンジに立ち寄ってつまみ食いしたので充分でしたが、
これだけで昼食とすると、すこしひもじい感じを受けます。
さっと平らげてランチは終了。
キャセイ便も今回3レグ目で毎回同じ映画を見ているので飽きてきます。
昼行便なので眠気もありません。
仕方なく持参のパソコンを広げてお仕事です。
赤ワインにピーナッツをツマミながらですが・・・。
仕事にも飽きてきました。
窓の外は中国大陸上空です。
安定して揺れの少ないフライトです。
東行きの昼行便なので、外はずっと明るいままです。
機内は一時真っ暗になるのですが、眠るタイミングを失ってしまいます。
しばらくするとどこかから美味しそうな香りが漂ってきました。
夜食をカットして朝食が配られました。
メニューは椎茸とエビのおかゆ、パン、フルーツ、いちごヨーグルトです。
ドリンクは温かいウーロン茶をいただきました。
おかゆも温めてあるのですが、あっさりとした味わい。
味付けがいまひとつです。
しお・胡椒が欲しいところ。
エビだけつまんであとは残してしまいました。
そうこうするうちに午前7時、香港国際空港に着陸。
今回も定刻のフライトでした。
香港到着後、腹が減ったので、朝からキャセイ航空のラウンジに直行。
ヌードルバーで担々麺とワンタン麺を作ってもらいました。
キリン一番搾りとともに至福のひととき。
この後はCX580便で札幌に向かいます。
I traveled to Madrid with Cathay Pacific Airways.
This is the third travelogue.
So far the article is here.
I will return to Hong Kong from Madrid in the CX320 flight.
Madrid Barajas airport has beautiful and clean terminals with the entire glass.
There was a Cathay Pacific of the boarding gate in the satellite of Terminal 3.
CX320 flight is 11:20am departure.
Passengers are waiting for boarding in the vicinity of the gate S25.
Passenger is almost half and half in the Asian and European.
Almost all seats are fully booked as it was.
Whether a route that popular, or tricks to the name of the sales force of the Cathay Pacific?
In-flight meal is here was distributed as lunch for a while after takeoff.
The main is a white fish.
Fish and those that the African beans fried in cream and green mashed potatoes.
There was a bread with shrimp and corn salad.
Seasoning of the cream is not bad.
Shrimp is also fresh in angrily.
I chose a cup of orange juice as drinks.
Orange juice was delicious in Valencia of freshly squeezed style.
This is completely different taste from Japanese ordinary 100% juice, which is reduced from condensation fruit paste.
But it look such a small volume for the lunch, when I look at the photos now.
But on the day, it was enough since I stopped by the madrid airline lounge before boarding,
if only to lunch at this, I might receive a little feel empty feeling.
Cathay flights also have been tired because in this 3 leg flight.
I had been tired of watching the same movie every time.
Since the diurnal flights does not have any drowsiness.
I opened my personal computer and did my job.
With peanuts and red wine ….
I had also tired of the work.
Outside the window is a mainland China sky.
It is stable and less swinging flight.
Since the diurnal flights eastbound, outside it is still much brighter.
Inside the airplane is to become a temporary dark, but I lost the sleep timing.
Has been floating around is delicious scent from somewhere after a while.
Breakfast was dealt to cut a midnight snack.
Menu is shiitake mushrooms and shrimp of porridge, bread, fruit, strawberry yogurt.
I received a warm oolong tea as a drink.
Porridge it also is warm, but frankly the taste.
Seasoning is not good enough.
I needed salt and pepper.
After pinching only shrimp,I have left almost everything.
7:00 am In the meantime, landing at Hong Kong International Airport.
It was on time flight also this time.
After Hong Kong arrival, I was so hungry, I directly went to the Cathay Pacific lounge from the morning .
I ordered a Tantan noodles and wonton noodles in the noodle bar.
With Kirin Ichiban-shibori, Japanese No.1 beer brand.
After this breakfast, I will head to Sapporo by flight CX580.
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